Jord, grus och trädgård

Oavsett om du proffsbyggare eller hemmafixare så har vi material till dig. Allt från jordprodukter till rabatten och växthuset till krossprukter för garageuppfarten eller husgrunden. I samarbete med Hasselfors Garden (www.hasselforsgarden.se) har vi öppnat en ny depå för leverans och avhämtning av jord och grusprodukter: Både på lösvikt och paketerat i storsäckar.

Är du osäker på vilket material som passar bäst för dina behov så hjälper vi gärna till. Kolla in vår grusmeny eller kontakta oss för rådgivning.

OBS, från och med 2016-09-19 inför vi en kontantfri verksamhet men tar gärna emot Swish eller kortbetalning och priser finner du här!

Öppettider Jord & Grusterminalen, Spikgatan 1 i Uppsala


Våra öppettider är

Vardagar 07:00 - 16:00 

Ring oss om du vill beställa produkter: 010 - 722 28 50 

Varmt välkomna!

Beställ jord och grus från MLT!

Vi har grus för olika användningsområden och i en mängd olika fraktioner. Är du fundersam över vilket grus du behöver? Gå in på grusmenyn - där får du lite tips inför ditt val. Vi levererar även matjord - kontakta oss för tillgång, kvaliteter och beställning på telefonnummer 010 - 722 28 50.

Vi samarbetar med Hasselfors Garden. Mer information om sortimentet finns på deras hemsida http://www.hasselforsgarden.se


Stingtorpets Grus AB, Heby

Inom Stingtorpets Grus AB driver vi egna naturgrus- och bergtäkter i Heby kommun. Från bergtäkten levererar vi ett flertal fraktioner för olika ändamål och från naturgrustäkten framförallt ballast till betongframställning.

Vill du göra en förfrågan, beställa material eller har frågor om produktionen, kontakta Ola Jakobsson på telefon 010-722 28 28, ola.jakobsson@mltab.com, eller vårt Salakontor på 010-722 28 22.


Östhammarskrossen, Hargshamn

Östhammarskrossen bedriver krossverksamhet för utbyggnaden av hamnområdet i Hargshamn. Berget är generellt hårt och av hög kvalitet vilket gör att det lämpar sig väl för t ex asfaltsytlager.

Vill du göra en förfrågan eller beställa material kontakta Klas Bergström på telefon 010-722 28 31 eller klas.bergstrom@mltab.com.


Dustex

MLT är återförsäljare av Dustex som är ett ekologiskt miljöanpassat bindemedel för obelagda vägar tillverkat av lignin, en förnyelsebar råvara. För frågor eller beställning, kontakta Klas Bergström på telefon 010-722 28 31 eller klas.bergstrom@mltab.com.

Du hittar mer information om Dustex på http://www.dustex.se