Bli åkare


Välkommen att bli åkare, maskinägare eller förare hos oss på MLT!

Gillar du att vara en del av vårt samhälles utveckling och uppbyggnad? Då skulle du säkert trivas hos oss, ett gäng duktiga människor som tillsammans levererar riktigt bra transport- och maskintjänster till det som byggs i vår region.

För att underlätta för dig som ny åkare erbjuder vi de åkerier som utför uppdrag med tung lastbil inom våra affärsområden
Bygg & Anläggning samt Industri & Återvinning en lägre avgift under det första året.

Vill du fortsätta att utvecklas för att bli ännu bättre på det du gör i dag? Eller vill du kanske starta nytt åkeri och precis som vi har förstått att man får en brantare utvecklingskurva när man arbetar tillsammans i en större grupp med likasinnade?


Support, teknik, lastbilar och maskiner

Vi på MLT arbetar med de senaste tekniska verktygen för att styra vår verksamhet, från transportledning till fakturering. Vi ger våra åkerier möjlighet att göra det dom är bäst på och tycker är roligast. Resten, som att exempelvis hitta bästa försäkringen, billigaste drivmedlet och hålla koll på utbildningar tar vi hand om åt dig. Vi omger oss gärna med åkerier som har ambitionen att ligga i framkant på lastbils- och maskinsidan och har i dag en modern och tillförlitlig flotta av bilar och maskiner, alla med riktigt bra förare.


Värdegrunder

MLT:s tre värdegrunder, ”vi tar ansvar, jobbar tillsammans och är lätta att ha att göra med”, är en stor del i vårt framgångsrecept. Dessa mjuka parametrar tillsammans med ett professionellt tekniskt utförande är en viktig framgångsfaktor för att bli marknadsledande i en bransch som allmänt anses som lite gammalmodig, tuff och macho.

Tycker du som vi, att vi måste värna om varandra, djur och natur för en hållbar framtid och en långsiktig affärsmodell? Kontakta gärna mig eller någon av våra säljare för ett personligt möte där vi berättar mer om varför vi behöver just dig.

Per Jacobsson, Affärsområdeschef Bygg&Anläggning
Telefon 010-722 28 21, e-post per.jacobsson@mltab.com

Mervärden för åkare i MLT